Chicco Benessere 4 m+ ,shishe 330 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

860 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Benessere 4 m+ ,shishe 330 ml.

Silicone,

Ngjyre roze.