Chicco Benessere Vetro 0 m+ ,shishe qelqi 240 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

940 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Benessere Vetro 0 m+ ,shishe qelqi 240 ml.

Silicone.