Chicco Benessere Vetro 0m +,shishe qelqi 150 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

860 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Benessere Vetro 0m +,shishe qelqi 150 ml.

Silicone.