Chicco Benessere Well-Being 4m+,biberon ushqimi 2 cope.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

580 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco Benessere Well-Being 4m+,biberon ushqimi 2 cope.

Silicone.