Toshiba LR6GCP Alkaline,bateri AA 1.5 V x 6 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

260 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Toshiba LR6GCP Alkaline,bateri AA 1.5 V x 6 cope.