Toshiba Heavy Duty R6KG SP-4TGTE,bateri 4 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Bateri

80 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Toshiba Heavy Duty R6KG SP-4TGTE,bateri 4 cope.

Size AA 1.5 V.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.