Duck Total Action Gel Marine ,detergjent liquid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

200 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duck Total Action Gel Marine ,detergjent liquid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ml.