Kraco Jeshil Jasemin,caj me bustina 20 cope.

Kafe dhe Caj / Çaj

310 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kraco Jeshil Jasemin,caj me bustina 20 cope.

Kombinim delikat i lules se jaseminit me karakterin tonifikues te cajit jeshuil.Nje caj me veti te larta antioksiduese per tu shijuar ne cdo moment te dites.