Mizo Milk,qumesht UHT 3.5 % yndyre, 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

145 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mizo Milk,qumesht UHT 3.5 % yndyre, 1 L.