Bela Delikates,djathe danez 400 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Bela Delikates,djathe danez 400 gr.


Produkti nuk është më në stok.