Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 675 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

620 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 675 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.