Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

300 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Meglio lo sgrassatore universale Lavande,liquid per siperfaqet e veshtira me arome levando 750 ml.

Perdorim shtepiak dhe profesional.Efikas kunder papastertive dhe njollave me te veshtira.

Idela per pastrimin e furrave,kapakeve,grilave,tiganeve,tavolines se gatimit,vendit te punes,mjeteve/veglave,karrike dhe tavolina plastike.