Milka Choco Sticks,biskote lilastix 112 g.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Choco Sticks,biskote lilastix 112 g.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.