Paolo Multi Chopper,grirese 400 watts.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,800 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Paolo Multi Chopper,grirese 400 watts.

* Power :400 W.

* 500ml Plastic bowl.