Homa 2in1 slicer and citrus Juicer,shtrydhese & Grirese.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

3,799 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Homa 2in1 slicer and citrus Juicer,shtrydhese & Grirese.