Fructal leng nga rrushi frengu i zi,shegat,aroniet dhe mollet 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

135 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fructal leng nga rrushi frengu i zi,shegat,aroniet dhe mollet 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.