Fructal Cocktail,lengje frutash kokteil me karrote,portokall,limon 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

135 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fructal Cocktail,lengje frutash kokteil me karrote,portokall,limon 1 L.