Bumi , Majdanoz 30 gr.

Kripë-Erëza-Koncentrate / Erёza

50 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Bumi , Majdanoz 30 gr. Aromatizues për gjellen,supa të ndryshme. Përdoret dhe si çaj për pastrimin e veshkave.