Frigo Food Biftek vici 500 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Produkte Mishi

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Frigo Food Biftek vici 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.