Palmolive Milk & Rose,sapun me ekstrakte qumeshti dhe petale trendafili 3 + 1 Gratis

Higjena personale / Sapunë të vegjël

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Palmolive Milk & Rose,sapun me ekstrakte qumeshti dhe petale trendafili 3 + 1 Gratis

4 x 90 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.