Kinder Chocolate Maxi,cokollate shufer me qumesht dhe mbushje qumeshti 2 x 21 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Çokollata tё vogla

65 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kinder Chocolate Maxi,cokollate shufer me qumesht dhe mbushje qumeshti 2 x 21 gr.