Hako Hot Dog me djathe mozzarella 200 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

119 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Hako Hot Dog me djathe mozzarella 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.