Sejega Roastef Peppers,speca te pjekur 300 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sejega Roastef Peppers,speca te pjekur 300 gr.