Perdix Chicken Nuggets,qofte pule 450 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

250 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Perdix Chicken Nuggets,qofte pule 450 gr.

Kroketa pule te parapergatitura me therrime buke,te ngrira,gati per pjekje,skuqje.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.