Milka Whole Nuts,cokollate qumeshti me qumesht alpin dhe kokerr lajthi 250 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

380 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milka Whole Nuts,cokollate qumeshti me qumesht alpin dhe kokerr lajthi 250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.