Gjirofarma,djathe i bardhe dhie 900 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

1,160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Gjirofarma,djathe i bardhe dhie 900 gr.