Gjirofarma djath dhie tradicional,900 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

1,080 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Gjirofarma djath dhie tradicional,900 gr.