Grisbi di Matilde al dopio Ciooccolatto,biskota të mbushura me dopio cokollate 150 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

180 Lekë / pako

135 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Grisbi di Matilde al dopio Ciooccolatto,biskota të mbushura me dopio cokollate 150 gr.