Pantene Repair & Protect,vaj i thate per riparim dhe mbrojtjen e flokeve 100 ml.

Kujdesi për flokët / Vaj flokësh

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Repair & Protect,vaj i thate per riparim dhe mbrojtjen e flokeve 100 ml.

Vaj i thate me vitamine E per floket e demtuar.