Pantene Smoth & Sleek,vaj argan i thate per floke te bute dhe te lemuar 100 ml.

Kujdesi për flokët / Vaj flokësh

520 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Smoth & Sleek,vaj argan i thate per floke te bute dhe te lemuar 100 ml.

Vaj per floke te holle dhe te shurdher.