Ama kafe ekspres Devaff,kapsula 10 cope.

Kafe dhe Caj / Kafe

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ama kafe ekspres Devaff,kapsula 10 cope.

Paketimi permban 10 kapsula me kafe te pjekur dhe te bluar.