7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.

Për mëngjesin / Briosh

50 Lekë / pako


Detajet e Produktit

7Days Double,mini kroasan me mbushje vanilje dhe qershie 60 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.