Gosia,forma alumini per pjekje 2 x 6 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

130 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Gosia,forma alumini per pjekje 2 x 6 cope.