Calvo peshk ton ne vaj luledielli me spec djeges,3x80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

350 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Calvo peshk ton ne vaj luledielli me spec djeges,3x80 gr.