Dr.Oetker Soda bikarbona,sode buke 1 pakete me Natron per perdorim shtepiak 20 gr.

Sheqer dhe Miell / Soda

20 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Dr.Oetker Soda bikarbona,sode buke 1 pakete me Natron per perdorim shtepiak 20 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.