Pascual Natural,kos frutash 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

209 Lekë / pako

110 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pascual Natural,kos frutash 4 x 125 gr.

Data e Skadencës: 24 Tetor 2017


Produkti nuk është aktualisht aktiv.