Despar Naturella Formagio Fresco Light,djathe i bute 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Naturella Formagio Fresco Light,djathe i bute 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.