Despar Emmental,djathe i prere 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

229 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Emmental,djathe i prere 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.