Despar cubetti di pancetta affumicata,pancete e tymosur ne kuba 2 x 70 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

219 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar cubetti di pancetta affumicata,pancete e tymosur ne kuba 2 x 70 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.