Jacobs Monarch,kafe e castit 200 gr.

Kafe dhe Caj / Kafe qё shkrihet

1,180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Jacobs Monarch,kafe e castit me aromen me te mire dhe shijen me te pasur te perftuar prej kokrrave me cilesore te kafese te ruajtura me kujdes te vecante te cilat sigurojne shijen magjike te Jacobs gjate pirjes se cdo filxhani.