Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.

Kujdesi për flokët / Balsam

350 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Ricci Perfetti,balsam per floket kacurrel dhe rebele 360 ml.