Pantene Linea Classica,balsam per floke te shendetshem dhe me shkelqim 360 ml.

Kujdesi për flokët / Balsam

360 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Linea Classica,balsam per floke te shendetshem dhe me shkelqim 360 ml.