Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

260 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kinder Schoko-Bons,bonbone me qumesht e cokollate me mbushje qumeshti dhe lajthie 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.