Duck Fresh Disck Marine,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatiimin e WC me arome limoni 6 cope.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duck Fresh Disck Marine,detergjent xhel per pastrimin dhe aromatiimin e WC me arome limoni 6 cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.