Zanetti Pecorino Romano,djathe me qumesht dele 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

560 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zanetti Pecorino Romano,djathe me qumesht dele 200 gr.