Gjirofarm Qumësht Lope 3.2% Yndyre

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

129 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Gjirofarm Qumësht Lope ,i sterilizuar,i homogjenizuar 3.2% Yndyre