Strongbow Apple Ciders Gold Apple,leng i fermentuar molle 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Strongbow Apple Ciders Gold Apple,leng i fermentuar molle 330 ml.