Piselli ripieno ai frutti rossi ,250 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Piselli ripieno ai frutti rossi ,250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.