Star Saikebon Yakisoba Pollo,makarona orientale me mish pule dhe perime Saikebon 93 gr.

Oriz- Pasta (makarona) / Pasta (makarona)

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Star Saikebon Yakisoba Pollo,makarona orientale me mish pule dhe perime Saikebon 93 gr.