Noynoy Precooked Rice,ushqim gjiri per foshnjat pas muajit te 4-et 200 gr.

Për fëmijë / Ushqime për fëmijë

530 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Noynoy Precooked Rice,ushqim gjiri per foshnjat 200 gr.

Ushqimi i gjirit eshte ideal per rritjen e shendetshme dhe per zhvillimin e femijeve.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.